Follow
Publications: 4 | Followers: 0

Marketing Olim 2020

Publish on Category: Photography 0

Plan Marketing Olim 2020
Sponsor në Report tv
Emisioni i mengjesit"Rreze dieli"1.Permendje gjate emisionit vetite e vajit dhe orizit olim.2.Receta me vajin dhe orizin Olim.2.Prezent me shporte prod...

1

Embed

Share

Upload

Make amazing presentation for free
Marketing Olim 2020