Follow
Publications: 5 | Followers: 0

Halkidon 451

Publish on Category: Health-Related 11

Четврт вселенски соборХалкидон 451
0
- Евтихијанството (монофизитство) е учење на константинополскиот архимандрит Евтихиј. Ова учење не е целосно негово туку всушност е развивање на веќе постоечки ...

0

Embed

Share

Upload

Make amazing presentation for free
Halkidon 451